Työnohjaus

Työnohjaus


Kuuluuko työhösi vaativia vuorovaikutussuhteita? Työskenteletkö esimiehenä ja haluat vahvistaa osaamistasi vuorovaikutteisessa johtamisessa? Kaipaatko ammatillista kumppania työsi kehittämiseen?

Yksilötyönohjauksessa voit syventyä näihin kaikkiin kysymyksiin.

Työnohjauksen tavoite on löytää ratkaisuja kysymyksiisi, jotka liittyvät omaan työhösi, oman työsi rasittavuuteen ja paineisiin. Työnohjaus auttaa hahmottamaan omaa työtapaasi, sen vahvuuksia ja kehittämiskohteita.

Työnohjauksessa pohditaan työhön liittyviä tilanteita, kokemuksiasi niissä tilanteissa sekä työn herättämiä tunteita ja reaktioita sinussa ja muissa osallisissa. Työnohjaus auttaa jaksamaan työssä, helpottaa työhön liittyvää rasitusta sekä kasvattaa yhteistyötä ja hyvinvointia koko työyhteisössäsi.

Olennainen osa työohjausta on luottamuksellinen vuorovaikutussuhde kokeneen asiantuntijan kanssa.

Olen kouluttautunut työnohjaajaksi ja työyhteisökonsultiksi kahdessa 2-vuotisessa koulutuksessa eri vuosikymmenillä. Johtajana ja esimiehenä olen toiminut 26 vuotta. Organisaatioiden dynamiikan ja muutoksen teemoja opiskelin 2,5 vuotta Metanoia Instituutin ATP-ohjelmassa ja olen saanut organisaatiokonsultti FINOD -pätevyyden.

Taustaltani olen pari- ja perheterapeutti (VET) sekä psykoterapeutti (Valvira). Olen Organisaatiodynamiikka FINOD ry:n sekä STORY:n eli Suomen työnohjaajat ry:n jäsen, jolla on oma eettinen lautakunta.

Olen kokenut, tasapuolinen, turvallinen ja tuloksellinen työnohjaaja – näin sanovat lukuisat työnohjattavat.

Olen tehnyt työnohjausta sekä kahden kesken että tiimien kanssa kymmeniä vuosia.


Ota yhteyttä ◥, niin varataan aika alustavaan keskusteluun, jossa saat kertoa odotuksiasi ja tavoitteitasi työnohjaukselle. Tämän jälkeen voidaan sopia työnohjauksen kestosta ja tapaamiskerroista.


Vastaanotto Leppävaarassa sopimuksen mukaan: Rautakiskonkuja 3 D. Soita maanantaista torstaihin klo 12-13 välisenä aikana. Varataan aika keskusteluun, jossa selvennetään, mihin toivot uutta ratkaisua. Numero on 040 8352 952. Vastaan aina, jos en ole varattu. Tai lähetä sähköpostia heikki(ät)amecon.fi